ako sa starať o parochňu a príčesok z umelého vlasu

Rady a tipy ako sa starať o parochňu a príčesok z umelých vlasov

 

Starostlivosť o vašu parochňu alebo príčesok z umelých vlasov.
Odporúčame Vám umyť si syntetickú parochňu na denné nosenie v závislosti od  toho, ako veľmi sa potíte a v akom prostredí sa pohybujete. Odporúčame, aby ste si umyli syntetickú parochňu v lete častejšie, aby bola vaša parochňa  vždy čistá, upravená a svieža.

Aby ste si mohli vychutnať svoju ??parochňu vyrobenú z umelých vlasov tak dlho, ako je to možné, tak dodržujte nasledujúce inštrukcie na starostlivosť.

 

  1. Umývajte vždy šampónom určeným na parochne z  umelých vlasov
    Nikdy nepoužívajte horúcu vodu na umývanie parochne, ale vždy vlažnú vodu! Nalejte špeciálny šampón na umelé vlasy do vlažnej vody a namočte si parochňu do nej (pozri obrázok vľavo).

    Vyvarujte sa otierania vlasov vo vode! Väčšinou Šampón na parochne čistí parochňu alebo príčesok automaticky. Pozrite tiež pokyny výrobcu na obale. Používajte len produkty, ktoré sú vhodné pre parochňu, pretože konvenčné výrobky môžu poškodiť vašu parochňu! Odporúčame vždy používať produkty určené na ošetrovanie vašej parochne. Tým je zaistené, že výrobky pre starostlivosť sú dokonale zladené, aby vaša parochňa dlho vydržala.

2. Opláchnite šampón s vlažnou, alebo chladnou čistou vodou

Nezabudnite, po každom šampónovaní a opláchnutí vlasov dať si pozor (ako je opísané v bode 3) použite balzam. Tak vlasy zostanú hodvábne jemné a lesklé.

Najmä dlhšie vlasy potrebujú zvýšenú  starostlivosť po šampónovaní, a je veľmi užitočné použiť balzam, pretože potom sa vlasy ľahko rozčesávajú!

3. Udržujte svoju ??syntetickú parochňu s balzamom
Nalejte Balzam  špeciálne vyrobený pre parochňu z umelých vlasov do vlažnej vody a namočte si parochňu znovu v ňom. Vyhnite sa treniu vlasov vo vode!
Najviac potrebujú starostlivosť výrobky z umelých vlasov. Parochňu môžete vo vode preplákať.

4. vlasy po umytí vysušte uterákom. Parochňu nechajte odtiecť v umývadle. 
Vysušte si syntetickú parochňu opatrne v uteráku tak, aby nasal vodu.

Nikdy parochňu nežmýkajte! Nečešte  vlasy  nikdy mokré alebo vlhké !

5. Vetrajte a sušte parochňu na parochňovom stojane

Dajte parochňu vyschnúť najlepšie na parochňovom stojane, ktorý je priepustný pre vzduch zo spodu tak, aby sa sieťka  dobre presušila.

Keď sa parochňa vysuší, použite kondicioner – conditioner na umelé parochne. Vyrába sa v rozprašovači. Nastriekajte kondicioner na parochňu, a vlasy rozčešte.

6. Nesušte vlasy horúcim fénom
Nesušte vašu parochňu z umelých vlasov nikdy horúcim vzduchom, ale vždy studeným, pretože vlákna sú citlivé na teplo. Zabráňte poškodeniu vašej parochne.

Nikdy si parochňu nežehlite, nepoužívajte horúce natáčky, pretože syntetické vlákna sa môžu roztaviť.

Chráňte svoju ??syntetickú parochňu pred horúcim vzduchom! Nepredkláňajte sa vo svojej syntetickej parochni nad otvorenou rúrou pri pečení, opatrne pri otvorenom ohni – táborák alebo grilovanie! Ak by ste chceli ísť so svojou parochňou z umelých vlasov do solária alebo sauny, tak sa poraďte s prevádzkovateľom, ale používať v týchto zariadeniach to nedoporučujeme. Pri vyšších teplotách parochňu zabaľte do uteráka na ochranu proti žiaru.

7. Použite špeciálny hrebeň, alebo kefu na parochňu

Ak sú vlasy na parochni úplne suché, môžete ich česať  špeciálnym hrebeňom alebo kefou na parochne a príčesky.

Nikdy netrhajte vlasy na parochni alebo príčesku s hrebeňom, pokiaľ je vlas zachlpený! Rozčesať zachlpené vlasy sa dajú tak, že nastriekate špeciálny kondicionér na miesto, kde je vlas zachlpený. Prstami sa snažte pooddeľovať zachlpené vlasy od seba. Ak sa vám to podarí, potom rozčesávajte opatrne vlas hrebeňom alebo kefou, až vlas zostane hladký. K zachlpeniu by mohlo nastať obvykle pri umývaní dlhých vlasov. Dôležité je nastriekať špeciálny kondicionér pred každou úpravou a nosením parochne, alebo príčesku, lebo prichádza do styku s odevom: limec, šál, klobúk ap. Kondicionér zabraňuje odieraniu.

8. Vždy používajte sprej na vlasy špeciálne určený na parochňu z umelých vlasov

Pre pekný styling syntetickej parochne, je najlepšie použiť sprej na vlasy špeciálne pre umelé vlasy. Prosím, nepoužívajte žiadny obyčajný lak na vlasy, inak zostane belavý film a môže zalepiť vlasy, a potom sa ťažko odstraňuje.

Pre ďalšie ošetrovanie aby vlasy žiarili, odporúčame špeciálny lesk sprej pre syntetické vlasy z umelých vlákien. Syntetické vlasy môžete nosiť dlho, ale po nejakej dobe stratí svoj ??lesk a vyzerajú trochu nudné. Lesk sprej zaisťuje, že vaše vlasy zažiaria znovu. To je to, čo vaše vlasy potrebujú. Aby vyzerali prirodzene  zdravé, silné a veľmi dobre udržiavané!

Vaša syntetická parochňa z umelých vlasov je teraz opäť svieža, čistá a pripravené na akciu!

Ak chcete aby vaša parochňa si udržala požadovaný tvar, doporučujeme natiahnuť na aranžérsku hlavu na parochne.

 

Potrebujete špeciálne produkty pre Vášu parochňu? Kozmetiku, špeciálne hrebene alebo ďalšie príslušenstvo?

 Žiadny problém, všetky produkty vám ponúkame.   Tel: 0905/931036

 

Pozrite sa na našu kategóriu – prípravky na ošetrovanie parochne, príčesku!

 

Prípravky na ošetrovanie parochne alebo príčesku:

Šampón, balzam, kondicionér, lak, vlasový spray, stojan a hlava na parochne, kefa, hrebeň, sieťka na hlavu pod parochňu.  Ponúkame šatky na hlavu bez vlasov, turbany, čepce, šatky so šiltom, klobúky.

 

L štúdio Vajanského 1, oproti Prioru  91101 Trenčín        Tel: 0905/931036

 

Vaša IP adresa je: 23.20.220.59
Copyright © 2024 http://parochne-pricesky.sk. Powered by Zen Cart